Det finns hopp!

F.d. kriminelle rap-artisten Sebastian Stakset, känd tidigare som Sebbe Staxx i rap-gruppen Kartellen, besöker Raseborg.
Han vittnar om sin väg från hat, missbruk, kriminaliet, hopplöshet osv till frihet och nytt liv. Tusentals mänskor har blivit berörda av hans berättelse och fått nytt hopp.

Evenemanget Det finns hopp! On toivoa! ordnas enligt följande:

Fre. 22.11 kl 19 i Seminarieskolans aula i Ekenäs.
Lö. 23.11 kl 18:30 i Karis Idrottshall.
Sö. 24.11 kl 11 i Karis Idrottshall

För mera info, se ontoivoa.fi eller fortsätt läsa genom att trycka "Läs mer" ovan.

Sebastian Stakset är uppvuxen i Sverige. Hans mamma är från Finland och pappa från Norge. Hans musikalitet noterades på riksnivå redan när han var barn. Stakset blev emellertid i ungdomen inblandad i droger och brottslighet och drevs bl.a. till hat och motstånd mot myndigheter. Han blev känd som sångare i rap-gruppen Kartellen under artistnamnet Sebbe Staxx. Speciellt i ungdomsvärlden blev hans musik mottagen. Efter att ha hamnat i en livssituation av mörker, ångest och hat, mötte han Jesus och fick ett helt nytt liv att leva.
Stakset började resa runt, först i församlingar, och berätta sin story. Därefter öppnades skolor och hem för problemungdomar. I dagens läge har han börjat koncentrera sig på evangelisationskampanjer. Stakset har offentligt bett om förlåtelse av det svenska folket för sin tidigare livsstil och arbetar nu för att hjälpa mänskor fria som sitter kvar i samma mörker som han en gång satt. Tusentals mänskor, speciellt i Sverige, har fått nytt hopp och nytt liv genom hans förkunnelse, vittnesbörd och personliga engagemang för dem. Många har kommit till tro. Kampanjer har ordnats på olika håll i Norden. I Finland har han besökt Österbotten vid tre tillfällen.

Stakset gör fortfarande musik, men nu med helt annat innehåll. Hans nya låtar, som till exempel ”Mamma, förlåt”, ”Be för min stad”, ”Genom eld och vatten”, m.fl. hittas lätt på t.ex. Youtube. Likaså hittas hans story på nätet, t.ex. här: https://www.youtube.com/watch?v=SdK_TJn4AKI

Skrivet av Tom - 8 november, 2019 - 17:52