tisdag januari 01, 2019

Start: 1 jan 2019 11:00

Tema: evangelisation. Servering efteråt. Välkommen!

onsdag januari 02, 2019

torsdag januari 03, 2019

fredag januari 04, 2019

lördag januari 05, 2019

söndag januari 06, 2019

måndag januari 07, 2019

Start: 7 jan 2019 10:00

Vi för bort överflödigt material från kyrkfastighetens förråd och befolkningsskydd.

tisdag januari 08, 2019

onsdag januari 09, 2019

torsdag januari 10, 2019

Start: 10 jan 2019 18:00
fredag januari 11, 2019

lördag januari 12, 2019

söndag januari 13, 2019

Start: 13 jan 2019 11:00

Bibelstudium kring Uppenbarelseboken med Kaj Dannbom.

måndag januari 14, 2019

tisdag januari 15, 2019

onsdag januari 16, 2019

torsdag januari 17, 2019

Start: 17 jan 2019 18:00
fredag januari 18, 2019

lördag januari 19, 2019

Start: 19 jan 2019 16:00

Möten tillsammans med organisationen Kristen gemenskap över alla gränser. Henry Holmberg med team från Sverige.
Möten under helgen även i Hangö, Kyrkslätt, Kimito samt
I Ekenäs Betesda sö kl. 10:30.

söndag januari 20, 2019

Start: 20 jan 2019 10:30

Henry Holmberg med team från Sverige medverkar.

måndag januari 21, 2019

tisdag januari 22, 2019