söndag december 16, 2018

Start: 16 dec 2018 10:00

Därefter verksamhetspaus över jul och nyår. God jul och gott nytt år!

måndag december 17, 2018

tisdag december 18, 2018

onsdag december 19, 2018

torsdag december 20, 2018

fredag december 21, 2018

lördag december 22, 2018

söndag december 23, 2018

måndag december 24, 2018

tisdag december 25, 2018

onsdag december 26, 2018

torsdag december 27, 2018

fredag december 28, 2018

lördag december 29, 2018

söndag december 30, 2018

måndag december 31, 2018

tisdag januari 01, 2019

Start: 1 jan 2019 11:00

Tema: evangelisation. Servering efteråt. Välkommen!

onsdag januari 02, 2019

torsdag januari 03, 2019

fredag januari 04, 2019

lördag januari 05, 2019

söndag januari 06, 2019

måndag januari 07, 2019

Start: 7 jan 2019 10:00

Vi för bort överflödigt material från kyrkfastighetens förråd och befolkningsskydd.

tisdag januari 08, 2019

onsdag januari 09, 2019

torsdag januari 10, 2019

Start: 10 jan 2019 18:00
fredag januari 11, 2019

lördag januari 12, 2019

söndag januari 13, 2019

Start: 13 jan 2019 11:00

Bibelstudium kring Uppenbarelseboken med Kaj Dannbom.

måndag januari 14, 2019

tisdag januari 15, 2019